Splošni pogoji poslovanja

Delicious-Cake-Chocolate-And-Raspberry-Wallpaper-HD

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine cokoladnicadaponte.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

S spletno trgovino cokoladnicadaponte.si (v nadaljevanju »trgovina«) upravlja podjetje Čokosvet d.o.o. (v nadaljevanju »ponudnik«). Ob registraciji v sistem, obiskovalec pridobi uporabniško ime ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnešenimi podatki.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje  spletne trgovine cokoladnicadaponte.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Ponudba artiklov

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba cokoladnicadaponte.si ažurira in spreminja pogosto in hitro. Ker se izdelki pripravljajo sproti, je mogoče, da kakšnega izdelka trenutno ne bo na zalogi. O tem boste obveščeni preko e-maila ob naročilu izdelka.

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

z nakazilom na račun upravitelja Čokosvet d.o.o. (po ponudbi / predračunu)

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem in/ali elektronskem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj Račun).

Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.

* Ponudnik bo blago dostavil v dogovorjenem roku.

Cenik za dostavo (že z DDV):

Nakup od 0 € do 50 € -> po ceniku Pošte Slovenije, obračuna se po povzetju.

Nakup nad 50,01 € -> dostava BREZPLAČNA

 

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.